Recomandari: |
|
|
|

|
Indicatii: | Uleiul de in poate fi folosit in dermato-cosmetica, pentru tratarea ulcerelor cutanate, a arsurilor, ranilor, ecze-melor, abceselor, furunculelor. Se poate folosi in alimentatie, preparat cu branza dulce de vaci, astfel: intr-o cana de ceai se amesteca bine o lingura de ulei de in cu trei linguri de branza dulce de vaca pana amestecul capata consistenta untului . Acest amestec se poate consuma ca atare sau in diferite combinatii . Intr-o lucrare aparuta si in traducere romaneasca, Dr. Johanna Budwing recomanda uleiul de in impreuna cu acest preparat in dietele pentru prevenirea si combaterea cancerului. |

|
Compozitie: | Contine : OMEGA 3, linoleina, acizi grasi (linoleic, izolinoleic ,oleic si arahidonic) este foarte bogat in vitamina E, avand efecte calmante si cicatrizante. |

|
Administrare: | Administrat in doze zilnice de 2-3 lingurite. |

|
Actiuni: | Are efecte benefice in tratamentele calculozei renale,cistita, colita, constipatie. |

|
|